Software

Optimizer+ is de primaire software solution voor Asset Performance Management. Optimizer+ ondersteunt het complete werkproces van de maintenance en reliability engineer. U wordt op een procesmatige manier ondersteund bij het uitvoeren van RCM-, RBI-, RCA-studies en het opstellen van onderhoudsplannen. Optimizer+ is complementair aan uw EAM systeem.

Importeer uw bestaande onderhoudsplannen en asset register in Optimizer+ en exporteer het in Optimizer+ opgestelde onderhoudsplan naar uw EAM systeem (bijvoorbeeld IBM Maximo, SAP EAM, Infor EAM) De mogelijkheid om uw onderhoudsplannen door te rekenen en op die wijze te kunnen voorspellen wat het resultaat van uw onderhoudsplannen zal zijn in termen van beschikbaarheid, veiligheid, aantal storingen en daarmee gepaard gaande kosten is uniek.

Meer informatie Optimizer+
Voor meer informatie over Optimizer+ kunt u contact opnemen met ons via telefoonnummer 010-747 01 07 of e-mail naar: info@optimizerplus.nl
Wenst u een live demo, vul dan het live demo formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van de live demo.

Onlangs is Optimizer+ benoemd tot Cool Vendor 2012 door Gartner. Gartner is een wereldwijd toonaangevende marktanalist voor informatietechnologie en heeft Optimizer+ opgenomen in de lijst van 'Cool Vendors' in het rapport Cool Vendors in Manufactoring Operations, 2012. Dit volledige rapport van Gartner Cool Vendors is aan te vragen door het aanvraagformulier in te vullen.

 

NederlandsEnglishMalaysia